katrien joosten architect

de samenwerking is een feit

Vanaf begin 2015 zijn Marieke en ik gaan samenwerken. Op dit moment is dat nog onder de naam katrien joosten architect. Maar we zijn druk bezig een nieuwe bureau op… »

aanbouw Utrecht in uitvoering

Twee weken geleden is de eerste ‘schop’ (graafmachine) de grond in gegaan en nu al is de vorm van de aanbouw zichtbaar. Links het beoogde eindresultaat, rechts de vorderingen. De… »

aanbouw in Utrecht 2

In juni ben ik begonnen met het onwerp voor een aanbouw in Utrecht Elinkwijk, een prachtige tuindorpachtige uitbreidingswijk uit de jaren ’30. Het idee is om een sobere aanbouw te… »

Geen bouwvak 2013 voor katrien joosten architect

Deze zomer is er hard doorgewerkt op de bouwplaatsen in Overveen en Haarlem én op mijn kantoor. De keuken in de voormalige garage in Overveen De nieuwe gevel t.p.v. de… »

Goed getimed op de verlaging van de btw: twee vergunningen verleend

De sloopmelding en omgevingsvergunning voor verbouwing in Overveen zijn verleend. Inmiddels is begonnen met de sloop en is de nieuwe doorbraak door de keukenwand en door de garagegevel gerealiseerd. Binnenkort… »

nieuwe werkplek

Sinds drie weken werk ik in een heerlijke open kantoorruimte aan de rand van de Waarderpolder, met uizicht op het Spaarne, de stad en de duinen. Mijn nieuwe bezoekadres is:… »

verhuisbericht

Op zoek naar nieuwe markten én naar een huis met tuin, verhuist Katrien Joosten naar Haarlem. Per 1 februari is het nieuwe postadres: Voorlopig zal ik op flexplekken en vanuit… »

kastenwand Overveen

grote open ruimte voor leven, koken, eten en spelen

Door het doorbreken van de wand naar de oorspronkelijke keuken en naar de aangebouwde garage, ontstaat in de jaren ’50 woning in Overveen één grote open ruimte. Een verlaagde ruimte… »

verbouwing Haarlem

verborgen ruimte: openbreken van de vliering

Dit weekend ben ik in Haarlem op een vliering geklommen om te bekijken hoeveel ruimte er te winnen viel voor de verdieping eronder. Door het verlaagde plafond weg te halen,… »

begane grond woning Amsterdam Zuid

nieuw project: advies verbouwing gezinswoning Amsterdam Zuid

Tijdens mijn verlof werd ik benaderd voor een nieuw project. Het gaat om een woning van twee verdiepingen en souterrain in Amsterdam Zuid. Dan zeg ik geen nee… Deze week… »

Page 1 of 3123